Acasă Evenimente Visul comedie românească: Invitație la O Seară de Vis Cinematografic la Inspire Cinema VIP Craiova

Visul comedie românească: Invitație la O Seară de Vis Cinematografic la Inspire Cinema VIP Craiova

de Claudia Ștefan CEO ClauAcademyClaudia Ștefan
0 Comentariu
Visul FILM - Invitatie la O Seară de Vis Cinematografic la Inspire Cinema Craiova-film românesc-comedie
Începem o călătorie extraordinară în lumea filmului românesc, iar destinația noastră este un eveniment de neratat la Inspire Cinema VIP Craiova pe 12 Decembrie. Visul, o comedie românească inspirată din fapte reale, ne așteaptă să descoperim magia cinematografică într-o proiecție specială, alături de echipa creativă ce a adus această poveste pe marile ecrane.

Invitație la O Seară de Vis Cinematografic

Un film pe care îmi doresc să-l vedem împreună, Visul promite o experiență cinematografică de neuitat. Proiectat la Inspire Cinema VIP Craiova, acest eveniment se anunță a fi mai mult decât o simplă proiecție – este o invitație la o seară de vis cinematografic. Prin intermediul interpretărilor remarcabile și al regiei magistrale, Visul dezvăluie un univers bogat în nuanțe și trăiri. Este o poveste care ne va cuceri inimile și ne va purta într-o călătorie plină de surprize. Cu toții suntem așteptați să fim parte dintr-o întâlnire unică cu echipa filmului Visul. Regizorul Cătălin Saizescu, producatoarea Ruxandra Flonta și actorii actorii Georgiana Saizescu, Serghei Mizil, Irina Margareta Nistor vor fi prezenți pentru a împărtăși secretele și povestea din spatele acestei comedii, care se anunță captivantă.

Povestea din Spatele Ecranului

Visul ne introduce în universul lui Alex (Vlad Logigan), un actor de provincie care se angajează într-o misiune inedită – regizarea unei piese de teatru cu deținuții unui penitenciar de maximă siguranță. În timp ce se străduiește să aducă la viață magia lui Shakespeare, Alex se confruntă cu provocări din toate părțile – de la pretențiile unui regizor absurd la declinul relației cu iubita sa Carmen (Georgiana Saizescu).

O Distribuție Excepțională și O Poveste Unică

Filmul se remarcă prin interpretările de excepție ale actorilor, inclusiv Vlad Logigan, Serghei Mizil, Silviu Mircescu, și alții, care aduc la viață deținuți cu aspirații neobișnuite. Visul nu este doar o comedie, ci și o incursiune în lumea visurilor, a frustrărilor și a umorului inteligent. Din distribuția excepțională a filmului Visul fac parte artiști consacrați precum Gloria Găitan, Magda Catone, Adrian Nartea, Florin Piersic Jr., Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu, Cosmin Natanticu, și Irina-Margareta Nistor. Această echipă de talente adaugă o dimensiune suplimentară povestii, oferind spectacol și profunzime interpretărilor lor.

Călătorie în Universul “Visul” la Inspire Cinema VIP Craiova

Dacă sunteți în căutarea unei serate memorabile, Visul vă așteaptă la Inspire Cinema VIP Craiova pe 12 Decembrie. Proiecția începe la ora 19:00 și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde puteți interacționa direct cu regizorul și actorii. Lansat pe marile ecrane începând cu 7 Decembrie, producția promite o experiență captivantă și emoționantă. Cu proiecții programate în diverse orașe, de la Cluj Napoca și Brasov la Iasi și Oradea, filmul traversează țara, aducând magia sa în fața unui public divers și entuziast. Proiectia de gala la Cinema VIP Electroputere Mall din Craiova pe 12 Decembrie este un moment special în care locuitorii Baniei vor avea ocazia unică să se întâlnească cu regizorul Cătălin Saizescu și să participe la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu actorii Georgiana Saizescu, Serghei Mizil, Irina Margareta Nistor, și producătoarea Ruxandra Flonta. Aceasta experiență cinematografică inedită, transformând o simplă vizionare într-un eveniment memorabil pentru publicul craiovean. Rezervați-vă bilete pe siteul oficial Inspire Cinema VIP Craiova pe 12 Decembrie și vom descoperi împreună fascinația Visul.

You may also like

Lasă un Comentariu

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența. Vom presupune că ești de acord cu acest lucru, dar poți renunța dacă dorești. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00