Acasă Descoperă Vrei să fii milionar, dar miliardar? Ai nevoie de design de Logo – Brand la Pion Media

Vrei să fii milionar, dar miliardar? Ai nevoie de design de Logo – Brand la Pion Media

de Claudia Ștefan CEO ClauAcademyClaudia Ștefan
0 Comentariu

Dacă vrei să fii milionar atunci învață să gândești ca un milionar. Dacă vrei să fii miliardar atunci învață să gândești ca un miliardar. Vrei să fii milionar, dar miliardar? Ai nevoie de design de logo – Brand la Pion Media.

O persoană cu adevărat genială, Steve Jobs, a investi 100.000 de dolari pentru un design de logo. Ți se pare o nebunie? În acest caz, acest articol nu e pentru tine. Dacă, în schimb, ești confortabil cu această cifră, Felicitări: înseamnă că recunoști marea valoare a identității unui logo – brand – și ești pe drumul care te va face milionar, apoi miliardar. Din acest articol vei afla de ce ai nevoie de servicii creare logo, ce înseamnă un design de logo și care sunt profesioniștii care se ocupă de creare logo firma.

Micii antreprenori ignoră ceea ce exploatează miliardarii – importanța unui design de logo

În 1986, după ce a fost concediat de Apple, Steve Jobs l-a sunat pe celebrul designer Paul Rand, pentru a-i cere să facă un design de logo noii sale companii, NeXT. Jobs a primit un răspuns surprinzător de la Paul Rand:

„Dă-mi 100.000 de dolari și voi rezolva problema, apoi depinde de tine să folosești marca comercială sau nu, nu-mi pasă”.

Steve a zâmbit și a acceptat, iar Paul Rand a creare logo-ul firmei NeXT. Când Steve a deschis manualul logo-ului pentru prima dată: a rămas fără cuvinte și a anunțat presa că designerul s-a ținut de cuvânt. Paul Rand a creat un design de logo care i-a rezolvat atât de bine problemele și care a fost atât de mult apreciat în reclame încât i-a întors de peste două ori costul său.

Steve Jobs - logo NeXT
Steve Jobs – logo NeXT

De atunci, cu ajutorul serviciilor de creare logo ale designer-ului Paul Rand, NeXT a fost una dintre piesele de rezistență prin care Steve Jobs a rămas atât de mult pe un val mereu în creștere, încât să convingă Apple să-l achiziționeze pentru a-și recupera fondatorul.

Restul este o poveste de succes pe care o cunoaștem cu toții foarte bine.

Steve Jobs NEXT
Steve Jobs NEXT

Chiar există o legătură între o identitate puternică – un Logo Brand – și o mare afacere?

Și doar o curiozitate: una dintre cele mai scumpe investiții în design de logo a depășit 220 de milioane de dolari. Nu e curios că micii antreprenori se amuză citind despre investițiile cu multe cifre pe care le fac miliardarii pentru un design de logo și ignoră beneficiile colaborării cu designeri profesioniști care ofere servicii creare logo!

Trăim într-o lume din ce în ce mai complicată în care elementarul și simplificarea sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi, iar micile companii nu ar trebui s-o ignore, ci s-o folosească în avantajul lor. Faptul că lumea este percepută ca complexă nu este ceva nou, iar nevoia pe care o simțim de a identifica ceva prin semne simple și inteligibile este una primară pe care o avem încă de la începuturile istoriei omenirii. 

Branding-ul – prin creare logo firma – înseamnă a crea putere. Putere pentru afacerea ta. Puterea de a schimba percepția asupra lucrurilor, de a atrage atenția, de a atrage succesul. Un design de logo grozav reflectă percepția ta despre lume și valorile în care crezi tu și compania ta, are puterea de a modela valori, o cultură, o lume în care vrei să trăiești.

Secretul pe care l-au înțeles și exploatat deja sute de mari antreprenori, miliardari.

Poate încă ești convins că este suficient să folosești pentru promovarea afacerii fotografiile pozate cu telefonul personal și numele companiei. Sau să descarci un logo de pe Internet cu 2-3 dolari sau, de ce nu, gratis. Sigur, poți conta poate pe o imagine personală interesantă, dar ce rămâne în timp în memoria colectivă? Ce percepție clară lasă în fiecare dintre noi? Nici una. O mare confuzie.

Acum gândește-te doar la cuvântul „Apple” care atrage în mintea ta: mărul companiei Apple. Simți diferența? Acesta are în spate o întreagă filosofie.

Pion Media și vei avea de design de Logo la standarde internaționale care să reflecte povestea ta.
apple-evolution-logo

Mărul reprezintă cunoaștere, ca în povestea biblică a lui Adam și a Evei, sau face referire la fructul în cădere care l-a condus pe Sir Isaac Newton la conceptul de gravitație.

Tu și afacerea ta meritați mult mai mult – alege servicii creare logo de la Pion Media pentru un design logo personalizat, memorabil și unic!

Cui îi încredințezi creare logo firma pentru a crearea identitatea brandului? Dacă crezi că tu și afacerea ta meritați mult mai mult, poți avea încredere în agenția de branding Pion Media, care oferă servicii creare logo pentru a duce afacerea ta de la idee… la BRAND realizând pentru tine un design de logo personalizat, memorabil și unic! Pentru că atunci când vorbim despre logo, nu mai vorbim doar de mărci comerciale, de fapt, vorbim despre a face Branding.

Cu o experiență de 20 de ani în designul grafic, Pion Media îți oferă servicii creare logo firma complete personalizate, o comunicare transparentă, suport tehnic specializat și un parteneriat pe termen lung pentru crearea unui logo la standarde internaționale.

Intră în clubul afacerilor de succes din România: Pion Media are în portofoliu peste 300 de logo-uri realizate pentru afacerile cele mai de succes din România.

Logo - Brand la Pion Media
Logo – Brand la Pion Media

Colaborează cu agenția de branding Pion Media dar? Vizitează site-ul Pion Media (pionmedia.ro), obține datele de contact, sună sau lasă un mesaj și în 48 de ore te va contactata un specialist Pion Media pentru a înțelege viziunea creatorului și misiunea companiei tale.

Alege să fii un BRAND, nu un SRL – Colaborează cu Pion Media pentru a creare logo pentru firmă

Ai nevoie de un design de logo? Colaborează cu agenția de branding Pion Media care îți oferă servicii creare logo pentru a creare logo personalizat la standarde internaționale care să reflecte povestea și design-ul grafic ce te vor propulsa în lume brand-urilor care au făcut istorie.

Vrei o dezbatere pe această temă? Lasă un comentariu!

You may also like

Lasă un Comentariu

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența. Vom presupune că ești de acord cu acest lucru, dar poți renunța dacă dorești. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00