Acasă Evenimente Experiența MX4D la Inspire VIP Craiova: Transformă Filmul într-o Aventură Senzoria

Experiența MX4D la Inspire VIP Craiova: Transformă Filmul într-o Aventură Senzoria

de Claudia Ștefan CEO ClauAcademyClaudia Ștefan
0 Comentariu
Într-o premieră captivantă, Inspire VIP Craiova a găzduit lansarea impresionantei săli MX4D, o experiență cinematografică revoluționară care a îmbinat filmul cu senzațiile și mișcările reale. Sala 7 Junior a fost rebranduită, devenind sala MX4D, echipată cu tehnologia MX4D Motion EFX, oferind o călătorie senzorială completă pe durata filmului.
Experiența MX4D la Inspire VIP Craiova

Participanții au pășit într-o lume unde scaunele au devenit complice la fiecare secvență, mișcându-se în concordanță cu acțiunea din film și eliberând efecte senzoriale, de la miros de cafea proaspătă și ploaie, până la vânt și fulgere, într-o simbioză perfectă cu trăirile personajelor. Toate aceste detalii au fost incluse într-un eveniment privat dedicat bloggerilor și influencerilor locali, marcat de proiecția specială a filmului “The Marvels” în formatul 3D MX4D.

 

MX4D Motion EFX

MX4D Motion EFX este o tehnologie utilizată în industria cinematografică pentru a oferi spectatoriilor o experiență mult mai imersivă în timpul vizionării unui film. Acest sistem implică scaune speciale care sunt sincronizate cu acțiunea filmului. Aceste scaune sunt capabile să execute mișcări în timp real pentru a se potrivi cu ceea ce se întâmplă pe ecran, adăugând o dimensiune fizică și senzorială experienței de vizionare.

Experiența MX4D la Inspire VIP Craiova-2

Pe lângă mișcările scaunelor, tehnologia MX4D Motion EFX poate include și alte efecte senzoriale, cum ar fi mirosuri eliberate în sala pentru a coincide cu scenele din film, sau vânt, ploaie, fulgere și alte efecte care contribuie la intensificarea senzațiilor trăite de spectatori în timpul vizionării. Astfel, se dorește crearea unei experiențe cinematografice mult mai interactive și captivante, îmbunătățind modul în care publicul trăiește filmul.

✨ Experiență Cinematografică uimitoare MX4D! 🎥💥 la Inspire VIP Electroputere

 Am avut parte de o seară cu adevărat incredibilă la 𝐧𝐨𝐮𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐌𝐗𝟒𝐃 de la Inspire Cinema. Super, mega captivantă această experiență. 😱

Să fii acolo în mijlocul acțiunii, simțind fiecare parte din acțiune într-un mod atât de realist, a fost pur și simplu senzațional. Te transpune direct în miezul poveștii și transformă filmul într-o călătorie captivantă plină de emoție și senzații incredibile. MX4D a dus cinematografia la un nivel complet nou, oferindu-ne o conexiune directă cu acțiunea de pe ecran.

Nu trebuie sa ratați o asemenea experiență ! 🌟 Sala MX4D este acum deschisă la Inspire VIP Electroputere, oferind această experiență captivantă în fiecare proiecție.
Experiența MX4D la Inspire VIP Craiova-3

Mai multe detalii despre experiența uimitoare MX4D, program, bilete si rezervări sunt pe site-ul Inspire Cinema.

𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐯𝐞𝐥𝐬 începe să ruleze din 𝟏𝟏 𝐍𝐎𝐈𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 la Inspire Cinema VIP Electroputere Craiova. Biletele sunt disponibile aici. Descoperă filmul într-un mod complet nou și experimentează viitorul cinematografiei la Inspire VIP Craiova.

Sursă poze Inspire Cinema

You may also like

Lasă un Comentariu

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența. Vom presupune că ești de acord cu acest lucru, dar poți renunța dacă dorești. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00