top of page

DESPRE CLAUACADEMY

eu.png

Bună! Sunt Claudia Ștefan

Sunt în educație de peste douăzeci de ani. Am petrecut acești ani ca profesor de Informatică și Tehnologia Informație și a Comunicațiilor la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan Velovan" din Craiova.

 

Sunt interesată de tehnologia educațională și de impactul pozitiv pe care aceasta îl are în viața profesională și cotidiană a fiecăruia dintre noi. De aceea am creeat comunitatea ClauAcademy. 

Am gândit ClauAcademy ca un mediu de lucru educațional în care sunt împărtășite experiențe și practici ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale.

Pe ClauAcademy vei găsi cursuri, lecții, articole, evenimente, dar și comunitatea  Cafeneaua de digitalizare ClauAcademy, al cărui vector de creștere va fi interesul nostru comun digital dar și cultural.

 

Cafeneaua de digitalizare ClauAcademy este un  spațiu virtual de învățare ce își propune să fie un ghid în lumea virtuală a tehnologiei digitale. La cafeneaua de digitalizare ClauAcademy îți poți dezvolta abilitățile de utilizare a instrumentelor digitale care sunt necesare pentru performanță și care te vor ajuta să fii mult mai proactiv profesional dar și în viața cotidiană.

Îți mulțumesc că ești aici!

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg

Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png
bottom of page