top of page

3 TOP editoare video GRATUITE pentru PC ­čÄČ

E╚Öti ├«n c─âutarea unui editor video care s─â ├«╚Ťi ofere toate instrumentele ╚Öi func╚Ťiile de care ai nevoie? Afl─â care sunt cele 3 TOP editoare video GRATUITE pentru PC ╚Öi alege cel mai bun software de editare video at├ót pentru Windows, c├ót ╚Öi pentru Mac OS, ├«n care vei putea s─â creezi videoclipuri cu aspect profesionist.
Poate crezi c─â videoclipurile de calitate necesit─â cuno╚Ötin╚Ťe avansate de editare video, dar cu boom-ul tehnologic de ast─âzi ╚Öi nevoia constant─â de con╚Ťinut pe re╚Ťelele sociale, este mai u╚Öor ca niciodat─â s─â-╚Ťi faci propriile videoclipuri care s─â aib─â un aspect profesionist. Problema se rezum─â la a-╚Ťi alege editorul potrivit pentru tipul de videoclipuri pe care vrei s─â le creezi.


Cuno╚Öti acel sentiment c├ónd trebuie s─â cite╚Öti ceva, dar este at├ót de neatr─âg─âtor ├«nc├ót descurajarea este inevitabil? Alegerea software-ului potrivit de editare video poate fi o sarcin─â la fel de descurajant─â pentru cineva care nu este din domeniul media sau IT. Exist─â at├ót de multe op╚Ťiuni ╚Öi cele mai multe dintre ele au caracteristici diferite astfel ├«nc├ót poate fi dificil s─â o g─âse╚Öti pe cea mai potrivit─â pentru tine.


Dac─â e╚Öti ├«n aceast─â situa╚Ťie ╚Öi nu ╚Ötii de unde s─â ├«ncepi, vin ├«n ajutorul t─âu cu prezentarea celor 3 TOP editoare video GRATUITE pentru PC, foarte utile atunci c├ónd vine vorba de crearea videoclipurilor de calitate.


Trei cele mai bune editoare video gratuite pentru a crea videoclipuri uimitoare


01-Clipchamp

Clipchamp - surpriza de la Microsoft


Accesează meniul de Start al Sistemului de Operare Windows 11 și caută Clipchamp. Așa este, Windows 11 include un editor video gratuit preinstalat. Este complet și are tot ce te-ai putea aștepta.

 • ├Äntorci ╚Öi oglinde╚Öti videoclipurile, at├ót pe orizontal─â, c├ót ╚Öi pe vertical─â.

 • Rote╚Öti videoclipurile cu 90 sau 180 de grade.

 • Decupezi videoclipul sau fotografia.

 • P─âstrezi raportul de aspect al videoclipului sau decupezi pentru a umple ecranul.

 • Ad─âugi sunet, imagini, text ╚Öi super titluri.

 • Schimbi fontul, dimensiunea, culoarea, pozi╚Ťia textul oriunde ├«n videoclip.

 • Po╚Ťi ad─âuga propriul logo.

 • Echilibrezi culorile ╚Öi adaugi fundaluri.

 • Modifici opacitatea obiectelor care se suprapun.

 • Utilizezi filtre ╚Öi tranzi╚Ťii.

 • Realizezi ├«nregistr─âri direct din aplica╚Ťie.

 • Ai o bibliotec─â de ╚Öabloane video personalizabile.

 • ╚śi multe altele...


Sunt super ├«nc├óntat─â de acest editorul video gratuit de la Microsoft. Vine cu toate func╚Ťiile necesare pentru a crea videoclipuri grozave. Este intuitiv ╚Öi nu ai nevoie de experien╚Ť─â pentru a lucra cu el. Am deja dou─â func╚Ťii preferate: ╚Öabloanele video personalizabile ╚Öi ├«nregistrarea ecranului cu camera web ├«n acela╚Öi timp.


Nu te întrista dacă lucrezi cu Mac OS sau o altă variantă a Sistemului de Operare Windows , există și o variantă online a editorului Clipchamp, care poate fi accesată cu ajutorul unui browser. Deschide browser-ul și scrie adresa clipchamp.com, înregistrează-te pe site-ul clipchamp și alătură-te celor 17 milioane de utilizatori creativi din toată lumea care folosesc versiunea online a editorului.


02-CapCut

CapCut - subtitrări automate în 93 de limbi


CapCut este o aplica╚Ťie de editare video simpl─â, eficient─â, cu o varietate de materiale gratuite, muzic─â la mod─â, tranzi╚Ťii, efecte ╚Öi filtre.


Se remarc─â ├«n mod special prin func╚Ťia pentru subtitr─âri automate. CapCut poate crea subtitr─âri automate ├«n 93 de limbi cu un singur clic.


Navigheaz─â c─âtre capcut.com ╚Öi po╚Ťi desc─ârca at├ót pentru Windows, c├ót ╚Öi pentru Mac software-ul CapCut. Acesta este, de asemenea, un software de editare complet. De fapt, are mai multe func╚Ťionalit─â╚Ťi dec├ót majoritatea programelor de editare video pl─âtite. Ca ╚Öi Clipchamp, are ╚Öi o versiune online ce necesit─â ├«nregistrarea pe site-ul capcut.com.

03-DaVinci Resolve

DaVinci Resolve - calitate profesionist─â f─âr─â pre╚Ť


Acceseaz─â motorul de c─âutare preferat ╚Öi scrie ├«n c├ómpul de c─âutare DaVinci Resolve. Po╚Ťi desc─ârca apoi software-ul ├«n ├«ntregime gratuit. Acesta este de departe cel mai complicat dintre cele trei, dar ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi cel mai mult control ╚Öi cea mai mare func╚Ťionalitate.


DaVinci Resolve este un software de editare video ╚Öi corec╚Ťie de culoare pentru Windows ╚Öi Mac OS. Po╚Ťi profita din plin de capacit─â╚Ťile sale ├«n editarea video; f─âr─â watermark ╚Öi f─âr─â perioad─â de prob─â. DaVinci Resolve are mai multe func╚Ťii pentru a ajuta creatorii s─â realizeze videoclipuri excelente, indiferent dac─â o fac pentru YouTube sau pentru un proiect.

DaVinci Resolve este cel mai popular software de la Hollywood. Profesioni╚Ötii care lucreaz─â la filme de lungmetraj ╚Öi emisiuni de televiziune folosesc DaVinci Resolve Studio. Acest lucru se datoreaz─â calit─â╚Ťii remarcabile a software-ului ╚Öi instrumentelor creative care nu exist─â la alte firme concurente. Tehnologia de imagine creat─â de DaVinci Studio a c├ó╚Ötigat chiar premiul Emmy.

├Än DaVinci Resolve am apreciat cel mai mult efectele pentru corec╚Ťia culorilor, ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii audio ╚Öi eliminare green screen-ului. Interfa╚Ťa este intuitiv─â pentru prelucr─ârile de baz─â, iar pentru pentru cele mai complexe g─âse╚Öti o mul╚Ťime de tutoriale pe youtube, fiind unul dintre cele mai populare soft-uri de editare video. Tot ce trebuie s─â faci este s─â scrii ├«n google prelucrarea de care ai nevoie, s─â adaugi "in DaVinci Resolve" ╚Öi vei g─âsi cu siguran╚Ť─â r─âspunsul. De exemplu o cheie de c─âutare ar putea fi: Remove the Green Screen in Davinci Resolve.


Remove the Green Screen in Davinci Resolve

DaVinci Resolve se mai remarc─â ╚Öi prin Pagina Fusion care nu are concurent ├«n alt─â aplica╚Ťie de editare video, o func╚Ťie unic─â, impresionant─â. Pagina Fusion ├«╚Ťi permite s─â creezi efecte vizuale cinematografice ╚Öi s─â difuzezi grafic─â de calitate ├«n mi╚Öcare chiar ├«n interiorul DaVinci Resolve.


Dac─â vrei s─â te remarci ├«n lumea profesioni╚Ötilor, folose╚Öte DaVinci Resolve. Este singura solu╚Ťie din lume care combin─â editarea, corec╚Ťia culorilor, efectele vizuale, grafica ├«n mi╚Öcare ╚Öi postproduc╚Ťia audio ├«ntr-un singur instrument software!


­čÄČPreg─âte╚Öte-te s─â creezi videoclipuri


Videoclipul este din ce în ce mai popular în lumea de astăzi. De fapt, s-a preconizat că până în 2025, video-ul va reprezenta 80% din tot traficul de internet.


Videoclipul nu este doar despre a face o reclam─â. Po╚Ťi folosi videoclipurile pentru a-╚Ťi prezenta produsul sau serviciul, pentru a-i ├«nv─â╚Ťa pe oameni cum s─â fac─â ceva pe cont propriu sau chiar pentru a le oferi c├óteva sfaturi.

Cu aplica╚Ťia potrivit─â, po╚Ťi crea videoclipuri ├«n c├óteva minute, care vor face diferen╚Ťa ├«n modul ├«n care te v─âd oamenii. Aplica╚Ťii de editare video precum Clipchamp te ajut─â s─â creeze videoclipuri cu aspect profesional folosind ╚Öabloane video personalizabile ├«n care s─â inserezi propriile ├«nregistr─âri, fotografii ╚Öi muzic─â, ├«n timp ce altele, cum ar fi CapCut, permit mai mult─â personalizare, inclusiv ad─âugarea de subtitrare automat─â, iar editorul DaVinci Resolve te introduce ├«n sfera profesioni╚Ötilor hollywoodieni.

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unui software capabil s─â transpun─â textului ├«n vorbire, atunci Clipchamp ╚Öi CapCut sunt editoarele care r─âspund cerin╚Ťei tale. Caracteristica text-to-speech pe care o au Clipchamp ╚Öi CapCut accept─â diferite limbi ╚Öi o varietate de efecte vocale.

Deci, te-ai hot─âr├ót ├«n ÔÇőÔÇősf├ór╚Öit s─â faci un salt ╚Öi s─â ├«ncepi propriul t─âu canal YouTube. To╚Ťi prietenii t─âi par s─â o fac─â ├«n aceste zile ╚Öi ╚Ötii c─â succesul lor ╚Öi al t─âu va inspira mai mul╚Ťi oameni s─â fac─â acela╚Öi lucru. Alege unul dintre editorului video prezentate de mine ╚Öi po╚Ťi ├«ncepe s─â creezi con╚Ťinut de calitate chiar ast─âzi!


Abonează-te la canalul de youtube ClauAcademy și ne vedem la următoarea cafea de digitalizare.

3 TOP editoare video GRATUITE pentru PC ­čÄČ - Alege un editor video

 • Clipchamp

 • CapCut

 • DaVinci ResolveEnjoy!Claudia ╚śtefan

S─â facem cuno╚Ötin╚Ť─â!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gase╚Öti subiecte ce îmbun─ât─â╚Ťesc abilit─â╚Ťile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o c─âl─âtorie! Aici scriu despre ce am înv─â╚Ťat din aceste c─âl─âtorii ╚Öi care sunt c─âr╚Ťile pe care ╚Ťi le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discu╚Ťie

la

cafea

Aici g─âse╚Ťi subiecte de reflec╚Ťie la cafea despre oameni, timpuri ╚Öi vremuri.

Discu╚Ťie la cafea -Frumuse╚Ťea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page