top of page

Cafeneaua de digitalizare ClauAcademy - o realitate în Tehnologia digitală

Bun venit la cafeneaua de digitalizare ClauAcademy


Faptul că folosim telefonul mobil sau navigăm ore în șir pe internet nu înseamnă că știm să folosim corect tehnologia digitală, că îi cunoaștem potențialul sau suntem conștienți de pericolele pe care le are. Lumea digitală este o nouă realitate, un nou spațiu pe care educația trebuie să-l abordeze.


Deși este mult mai mult, predarea este în esență o formă de comunicare, iar internetul a dus la apariția unor noi canale de comunicare, cu care se multiplică posibilitățile de diseminare și acces la conținut educațional. Toate aceste canale și spații virtuale acționează ca facilitatori ai învățării.Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy


Tehnologia digitală la Cafeneaua de digitalizare ClauAcademy


ClauAcademy este un mediu de lucru educațional în care sunt împărtășite experiențe și practici ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale și nu numai.


Spațiul virtual de învățare al Cafenelei de digitalizare ClauAcademy își propune să te ghideze în lumea virtuală a tehnologiei digitale. La cafeneaua de digitalizare ClauAcademy îți poți dezvolta abilitățile de utilizare a instrumentelor digitale care sunt necesare pentru performanță și care te vor ajuta să fii mult mai proactiv profesional dar și în viața cotidiană.

Tehnologia digitală ne îmbunătățește calitatea vieții

Este în interesul nostru să înțelegem că schimbările rapide care ne leagă, din ce în ce mai mult, viața de zi cu zi de utilizarea tehnologiei digitale pot însemna oportunități de care să profităm pentru a ne îmbunătății calitatea vieții. Dacă un joc de Pokémon ne ajută să învățăm verbe în engleză, va fi mai bine decât să petrecem ore întregi memorând o pagină, nu crezi? Și, așa cum spune Miguel D’Addario, „cărțile se vor schimba în format sau formă, dar nu vor dispărea niciodată”.

Dacă și tu crezi în oportunitățile pe care le aduce tehnologia digitală, te invit să te abonezi la Cafenelei de digitalizare ClauAcademy pentru a primi actualizări despre noile articole de pe blog, lecții video, cursuri și multe altele!Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page