top of page

Cum arată o petrecere de bloggeri? 11 ani de Craiova Blog Meet

Când Sir Ken Robinson a spus că nu ești invitat niciodată la petreceri dacă lucrezi în învățământ, a fost puțin exagerat 🙂. Săptămâna trecută am fost invitată de colegii bloggeri la Craiova Blog Meet pentru a sărbători 11 ani de întâlniri lunare. Pentru această aniversare, au ales Crama 91 , în locația Bacolux Craiovita Hotel & Events. E adevărat că această invitație s-a întâmplat pentru că la finalul anului trecut m-am alăturat Asociației Bloggerilor Olteni și, pentru a fi sinceră, mă simt un pic intimidată și ca un intrus.


Foto credit: Flori Manda

Termenul "blogger" este un cuvânt apărut în anii '90 odată cu popularizarea internetului și a platformelor de blogging. Termenul provine din combinația dintre "web" și "log" (jurnal în limba engleză), iar inițial a fost utilizat pentru a descrie persoanele care țineau un jurnal online.

Din poziția mea de intrus, aș vrea să fac o descriere a acestor oameni minunați din Asociația Bloggerilor Olteni, pe care îi apreciez și care poartă numele de bloggeri.


Bloggerii olteni sunt oameni din toate domeniile de activitate care aleg să-și împărtășească gândurile, experiențele și opiniile prin intermediul articolelor pe care le scriu pe blogul lor. Sunt oameni pasionați de subiectele pe care le abordează, care sunt interesați de ceea ce se întâmplă în lume și care doresc să își împărtășească cunoștințele cu ceilalți.Bloggerii olteni sunt creativi, deschiși la idei și schimbare, căutând mereu modalități noi de a se exprima. Sunt implicați în comunitatea locală și au propriile lor proiecte de dezvoltare a comunității. Sunt talentați, altruiști și dedicați în ceea ce fac.


De aceea mă bucur să le fiu prin preajmă și le sunt recunoscătoare pentru că m-au acceptat și mă tolerează în mijlocul lor. Sper că, pe măsură ce trece timpul, voi scăpa de sindromul impostorului🙂


Cum arată o petrecere de bloggeri? 11 ani de prietenie: cum au sărbătorit bloggerii olteni aniversarea Craiova Blog Meet


Bloggerii olteni știu să și petreacă. Această aniversare a fost o celebrarea a prieteniei lor, o bucurie de a fi împreună, o sărbătoare a 11 ani de întâlniri, experiențe și pasiuni comune.


Petrecerea s-a întâmplat la Crama 91, unde am avut parte de o varietate de vinuri, cum altfel decât oltenești, de la Sâmburești, și de platourile reci și calde cu mâncăruri delicioase. AQUA Carpatica ne-a asigurat hidratarea necesară cu apă plată și minerală, iar atmosfera a fost relaxantă, prietenoasă și animată.Vinul preferat a fost Cabernet Sauvignon, cu tonurile sale de cireșe negre și nuanțe de zmeură.


Am tot auzit de torturile de la "mama lu' Geordan", care nu au lipsit de la nicio aniversare dintre cele 11 ale Blog Meet-ului craiovean. Chiar dacă Geordan, unul dintre bloggerii craioveni care acum este în Germania, nu a putut fi prezent, tortul făcut de mama lui a fost prezent și super delicios. Drept urmare, urările noastre de bine s-au îndreptat către "mama lu' Geordan".Bloggerii s-au distrat, au jucat jocuri tradiționale și au dansat pe muzică bună. Mi-a părut foarte rău că nu am putut dansa, deoarece sunt în recuperare după o entorsă, însă sper ca la anul, când voi împlini un an de blogging, să sărbătoresc și prin dans.Înainte de începerea petrecerii, ne-am bucurat de un tur al locației, care a inclus și cele trei săli Ballroom, fiecare cu o capacitate între 80 și 300 de participanți. Am avut ocazia să vizităm și camerele de hotel disponibile în cadrul Bacolux Craiovita Hotel & Events. A fost o experiență inedită și vă recomand această locație pentru evenimentele speciale pe care le aveți.Spectacol de teatru ad-hoc - surpriza, încântarea și atracția petrecerii!


Colegul blogger Iulian Fira a fost cel care ne-a oferit surpriza, încântarea și atracția petrecerii: un spectacol de teatru ad-hoc. El a tradus piesa "Ciorapii regelui Arthur" de Floyd Dell și a stabilit distribuția, actorii fiind bloggeri care au văzut, lecturat și interpretat piesa la prima vedere. Piesa este o mică bijuterie dramaturgică, așa cum spune Iulian, și îl credem pentru că este unul dintre domeniile în care are autoritate.Am avut parte de un spectacol de teatru ad-hoc care a surprins printr-o interpretare remarcabilă a bloggerilor selectați pentru roluri de Iulian Fira. Atât bloggerii din public, cât și interpreții rolurilor, cu toții am fost încântați de calitatea bună a acestui spectacol, iar Iulian Fira, în calitate de regizor amator, a făcut o treabă excelentă.


Este clar că există mult potențial actoricesc și regizoral în rândul bloggerilor craioveni. Aștept cu nerăbdare următoarea reprezentație.


Celebrarea a 11 ani de Craiova Blog Meet a fost una plină de voie bună și de zâmbete sincere.


Aniversarea de 11 ani de Craiova Blog Meet a fost o ocazie de a sărbători realizările comunității bloggerilor din Craiova și de a ne bucura de timpul petrecut împreună. Într-un mediu plăcut și cu oameni minunați, petrecerea a fost cu adevărat memorabilă. Sunt recunoscătoare că fac parte din această comunitate și abia aștept să ne reîntâlnim la următoarea aniversare.
Credit Fotografii Ion Mihăescu


Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page