top of page

Cum să devii o versiune mai bună a ta! Voicemod AI - o nouă eră a expresiei cu voci și efecte AI

Așa e că ți-ai dorit mereu să devii o versiune mai bună a ta (și eu), atunci poți începe cu vocea. Cu inteligență artificială îți poți transforma vocea în timp real: îi poți schimba tonul, ritmul și chiar accentul. Poți încerca să vorbești ca un robot, sau chiar ca un personaj din filme sau cărți. Și poți adăuga și efecte sonore. Bun venit la Cafeneaua de digitalizare! Sunt Claudia Ștefan, profesor de Informatică, și la cafeaua de astăzi vom intra într-o nouă eră a expresiei cu voci și efecte sonore ale inteligenței artificiale AI.

Arta întâlnește Știința - Voicemod îți oferă posibilitatea de a schimba vocea cu ușurință


Inteligență artificială ne vom face vocea să sune mai profesionist, mai vesel sau mai încrezător și poate chiar să adauge efecte sonore în timp real. De exemplu, într-un interviu online atunci când vrei să obții un job sau când ai o prezentare importantă, îți poți schimba vocea într-o voce mai profesionistă și mai convingătoare . Acest lucru îți poate oferi oportunitatea de a te face remarcat, de a obține job-ul mult visat și un feedback pozitiv.


Aplicația care face aceste minuni se numește Voicemood. Cu Voicemod, sunetul vocii poate fi transformat în timp real și se pot adăuga diverse efecte. Să vedem cum arată.


Voicemod este aplicația numărul 1 pentru schimbarea vocii pentru Windows, cel mai bun software gratuit de schimbare a vocii pentru creatorii de conținut și pentru jucători. Conține 80 de filtre de voce, cu o bibliotecă în continuă creștere, și permite utilizatorilor să-și transforme vocile în diferite stiluri audio, cum ar fi narator, robotul, vrăjitorul, Moș Crăciun și altele. Acesta oferă, de asemenea, utilizatorilor opțiunea de a ajusta tonul și viteza vocii, precum și opțiunea de a adăuga efecte audio, cum ar fi efecte de ecou și reverberație. De asemenea, software-ul Voicemod oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra și de a partaja înregistrările lor audio.Toate datele necesare pentru a crea aceste voci au fost generate cu ajutorul actorilor profesioniști vorbitori de limba engleză, așa că vorbirea în engleză vă va oferi cu siguranță cele mai bune rezultate. Dar funcționează foarte bine și cu alte limbi . Dar fiți conștienți de faptul că vocile noastre AI ar putea avea dificultăți în a înțelege unele dintre ele, din cauza unicității sunetelor și articulațiilor lor. Pentru o experiență generală mai bună, trebuie să urmăm sfaturile celor de la Vocemod:


🎙 Vorbește firesc și evită orice grăbire sau neclaritate.

🚑 Asigurăte-vă că nu există zgomot de fundal.

🛠 Încercați să evitați cuvintele de completare și expresiile precum „îîî..”„um”, „uh”, „er” și „ah”.

💨 Evitați să respirați în microfon.


Sunt schimbătoarele de voce ilegale? NU. Procesoarele audio care modifică tonul și formatul vocii folosind efecte sunt legale și pot fi utilizate în general peste tot. Devin ilegale atunci când îți schimbi voce pentru a comite infracțiuni sau a te angaja într-un alt comportament dăunător. De exemplu când folosești schimbător de voce pentru a speria sau a agresa pe cineva pe rețelele sociale sau pentru a amenința pe cineva într-un apel telefonic. Ține cont de acest lucru și folosește cu încredere Voicemod.

Voicemod îți oferă oportunitatea să-ți Construiești propria voce cu Voicelab. Voicelab îți permite să creezi schimbătoare de voce personalizate și efecte personalizate pentru a le utiliza în toate programele și jocurile preferate.


În Voicemod Arta se intalnește Știința. Este important să înțelegem că aceste voci AI nu sunt doar „clonarea vocii”. Transformarea unei voci într-o voce complet nouă în timp real necesită un motor puternic și o mulțime de date. Toate componentele cheie care alcătuiesc vocea umană trebuie să fie luate în considerare în acest proces, cum ar fi armonicile, formanții, rezonanța, inflexia, articulația și multe altele. Această nouă abordare conține elemente de design creativ de sunet, dar la baza ei este un proces destul de diferit și inovator.Redescoperă-ți vocea cu Voicemode - Decide tu ce vrei să se audă


Cu Voicemod îmi pot schimba gratuit vocea în diverse tonuri, cum ar fi acest robot.

După cum auzi, Voicemod oferă utilizatorilor un mod amuzant și creativ de a-și schimba vocea. Hai să ne redescoperim împreună vocea într-un mod distractiv, interesant sau, de ce nu, profesionist.


Intră pe voicemod.net, descărcați Voicemod pe computer, instalează-l și selectează microfonul principal ca dispozitiv de intrare.


După instalarea și deschidere aplicației VoiceMod, vei ajunge într-o interfață care arată așa. Utilizarea va fi foarte simplă: atunci când vorbești în microfon, VoiceMod îți va converti vocea în timp real în vocea personajului sau actorului ales și va face acest lucru în orice aplicație care folosește microfonul select la instalarea aplicației.


Sus, în colțul din stânga sus, faci clic pe caseta vocală VOISBOX și aici vezi toate vocile care sunt disponibile în biblioteca Voicemod.


Software-ul Voicemod - O bibliotecă de 80 de voci cu personaje și actori celebrii


În Vocemod există 80 de filtre de voci diferite și biblioteca e în continuă creștere. În prezent, multe vocilor AI sunt în versiune beta, așa că dacă vrei să lucrezi la nivel profesionist va trebui să treci la această versiune, costurile sunt accesibile și le găsești atât în aplicația instalată, cât și pe pe site-ul VoiceMod.


Software-ul Voicemod - O bibliotecă de 80 de voci cu personaje și actori celebrii
Software-ul Voicemod - O bibliotecă de 80 de voci cu personaje și actori celebrii

Eu am lucrat cu varianta gratuită și am testat câteva dintre aceste voci și funcționează excelent. În caseta vocală VOISBOX voi pe una dintre voci. Mă asigur că comutatorul „Voice Changer” din partea de jos a ferestrei este activ, activez și comutatorul „Hear Myself” tot din partea de jos a ferestrei pentru a putea asculta noua mea voce. Noua mea voce o să vină acum prin semnalul microfonului și va suna așa în orice aplicație de pe calculator care folosește acest microfon .Cu ClauAcademy poți digitaliza orice, inclusiv cafeaua!

În dreapta interfeței aplicației Voicemod am un panoul cu setări unde pot ajusta vocea și tonul în funcție de nevoile mele, pot mării sau micșora volumul muzicii de fundal, dacă acesta există în vocea aleasă, pot eliminați din voce frecvențele joase sau înalte ale semnalului vocal, pot stabili intensitatea filtrului sau modifica tonul vocii și multe multe altele, trebuie doar să le testezi.Crearea unui Mix Instant de Efecte Sonore cu Voicemod Soundboard


Întotdeauna am fost fascinantă de modul în care sunetul ne poate influența starea de spirit. Acum, cu Voicemod, putem experimenta efectele sonore diverse care ne pot ne îmbogăți experiența audio și îmbunătății starea de spirit. Să descoperim cum facem asta.


Voicemod are o selecție mare de sunete și efecte sonore pe care le poți folosi pentru a-ți personaliza înregistrările, conținutul video sau discuțiile live. Unele dintre aceste efecte includ râsete, fluierături, sunete de animale și chiar muzică. Acestea te pot ajuta să creezi sunete interesante și să adaugi un plus de personalitate materialelor sau discuțiilor tale.


Le găsești în Soundboard-ul Voicemod. Aici alegi efectul și ai o gamă largă de instrumente de editare, astfel încât să poți ajusta orice sunet sau efect pe care îl adaugi înregistrării tale. Poți modifica volumul, întârzierea și chiar poți aplica efecte speciale.


Soundboard-ul Voicemod - mixuri audio unice și efecte sonore
Soundboard-ul Voicemod - mixuri audio unice și efecte sonore


Experimentează noi sunete și bucură-te de lumea audio prin intermediul Soundboard-ului Voicemod, unde poți crea mixuri audio unice și descoperii noi moduri de a folosi sunetul pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și experiența audio.Transformă ideile în realitate folosind VoiceMood


Voicemood este o platformă excelentă pentru cei care caută inspirație și inovație. Cu toții avem nevoie de inspirație din când în când, chiar și cei mai creativi dintre noi. Poți folosi aplicația pentru a crea efecte și sunete unice, pentru a găsi noi idei și concepte și de a-ți lărgi orizontul creativ. Transformă ideile în realitate folosind Voicemood.


Abonează-te la canalul de youtube ClauAcademy, iar eu te aștept la următoarea cafea de digitalizare.

Enjoy!
Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page