top of page

De ce cred că o ședință foto este o idee grozavă de cadou pentru Crăciun | Ședință foto în Craiova

Cui nu-i place să aibă amintiri frumoase, mai ales în preajma Crăciunului! Cred că motivul pentru care o ședință foto este o idee grozavă de cadou se datorează naturii sale sentimentale. Nu cunosc pe nimeni care să nu fie încântat să revină cu nostalgie la vechile albumele cu fotografii sau la cele stocate digital. E un mod de a te duce înapoi în timp pentru a trezi din nou emoții adormite. Pentru a retrăi un moment pe care îl prețuiești. Pentru a te reîntâlni cu o persoană pe care o iubești. Pentru a-ți aminti cum au fost timpurile cândva.

Cumpăna 1987


Ce este Crăciunul, dincolo de esența lui religioasă, decât un basm în a cărui poveste întrăm în fiecare an. De aceea Roxana Ştiubei împreună cu colegii ei de la studioul #mediapebune din Craiova au amenajat un decor de poveste pentru ședințe foto de Crăciun. O modalitate excelentă de a perpetua acest minunat basm.
Studioul foto de la #mediapebune din Craiova creează atmosfera poveștilor de iarnă spuse la gura sobei, care se va simți peste ani când te vei uita la fotografiile din albumul foto. Fotografiile vor fi realizate și editate de un fotograf profesionist, cu echipamente de studiou de înaltă calitate. Ședința foto durează o oră și jumătate, iar prețul unei ședințe foto este 300 de lei.


Cei care vin până la 30 noiembrie beneficiază de reducere de 20%. Pentru programări si detalii, poți scrie pe whatsapp sau suna la 0738 96 00 81.

Oferă-ți ție și celor dragi o senzație frumoasă de vacanță și surprinde timpul acestei miraculoase sărbători de Crăciun printr-o ședință foto pentru familie, copii, prieteni, un cadou romantic sau, de ce nu, pentru a-ți răsfăța propria persoană. Ce cadou poate fi mai potrivit în acesta eră a rețelelor sociale decât o ședință foto realizată de profesioniști.Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg