top of page

Dezvoltare personală și Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini

De ce cărțile de beletristică conduc la dezvoltare personală și de ce Vânătorii de zmeie scrisă de Khaled Hosseini e o carte de dezvoltare personală?


Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini
Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini

Cred că substraturile psihologice ale ființei umane sunt surprinse cel mai bine în cărțile de beletristică.

Scriitorul cu adevărat bun are un dar aparte de a percepe lumea și vremurile în culori și nuanțe care sunt ascunse oamenilor obișnuiți. Un astfel de scriitor este și Khaled Hosseini care s-a nascut în Kabul, Afghanistan, iar acum trăieșite în America.

Recunosc că sunt uimtă și întristată profund că omenirea nu reusește să găsească calea către gradul de civilizație în care oamenii să nu mai facă rău semenilor lor în numele unei religii sau apartenențe naționale. E o îngustime a minții greu de înțeles și accept.

Se vorbeşte mereu de dezvoltare personală, ei bine, astfel de cărți sunt cele care te conduc la dezvoltare personală reală pentru că îți dezvăluie fragilitatea umanității din lume și din tine. Pentru că adevărata schimbare vine din înțelegerea profundă a lumii în care trăim și nu prin mantre pe care le rostim mecanic pentru a obține convingeri de care credem că avem nevoie ca să fim fericiți.Citește cu poftă!

Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page