top of page

Eleganta ariciului de Muriel Barbery

Eleganta ariciului de Muriel Barbery, aparuta la editura Nemira, este cartea cu care imi beau cafeaua. Voi cu ce carte va beti cafeaua de dimineata?

Astazi pe elefant.ro gasiti carti reduse cu 50%. Oferta valabila pana maine, 29.01.2021, la ora 6:00 AM, folosind codul BOOKS50 pentru cumparaturi de minim 99.99 lei. Sigur voi face si eu o comanda.

Link oferta: https://www.elefant.ro/


Fragmente:


Cineva cântă la pian o piesă clasică. Ah, dulce clipă neprevăzută sfâşiind vălul melancoliei... Într-o fracțiune de eternitate, totul se schimbă și se transfigurează. O frântură de muzică scăpată dintr-o încăpere necunoscută, un pic de pertecțiune în curgerea lucrurilor omeneşti - înclin uşor capul, mă gândesc la camelia de pe muşchiul templului, la o ceaşcă de ceai, în vreme ce vântul, afară, mângâie frunzişurile, viața care se scurge încremeneşte într-un giuvaier fără viitor și fără proiecte, destinul oamenilor, salvat de palida înşiruire a zilelor, se învăluie în sfârşit în lumină și, depășind timpul, încălzeşte inima mea liniştită♡

#VecheaJaponie ~ Eleganta Ariciului de Muriel Barbery ♡☆♧


Adevărata noutate este ceea ce nu îmbătrâneşte, în ciuda timpului.

Camelia de pe muşchiul templului, violetul munților din Kyoto, o ceaşcă de porțelan albastru, această ecloziune a frumuseții pure în mijlocul pasiunilor efemere. Oare nu acesta e lucrul la care aspirăm cu toții?...

Contemplarea eternității în mişcarea însăși a vieții.

- Acel Templu al Muşchiului! Lumina punea și mai mult în valoare covorul de muşchi. - Si camelia aceea, deasupra. - Oh, ai remarcat-o? Ce frumos era!

Existau lucruri frumoase în vechea Japonie

#VecheaJaponie #Eternitatea ~ Eleganta Ariciului de Muriel Barbery ♡☆♧
Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page