top of page

Semințele Shampion: O alegere pentru Sănătate și Protejarea Mediului

Semințele au fost folosite de-a lungul istoriei ca alimente esențiale. Astăzi, semințele sunt cunoscute pentru că furnizează o mulțime de beneficii pentru sănătate, cum ar fi vitamine, minerale și acizi grași esențiali. Pe lângă acestea, semințele pot avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra mediului.


Cum să alegi semințele Shampion și să te bucuri de un stil de viață sănătos?


Semințele și alunele Shampion sunt o sursă de grăsimi naturale, antioxidanți, vitamine, fosfor și magneziu. Acestea pot fi consumate în salate, ca topping sau direct din pachet.Semințele și alunele au un număr de beneficii nutriționale. În primul rând, sunt o sursă importantă de grăsimi sănătoase, care ne ajută să controlam nivelul de colesterol și să prevenim bolile de inima. Unele tipuri de semințe și alune conțin, de asemenea, acizi grași omega-3, care sunt esențiale pentru o inima sănătoasă.


De asemenea, semințele și alunele sunt o sursa excelentă de antioxidanți. Acești antioxidanți ajută la prevenirea stresului și la întărirea sistemului imunitar.


Semințele și alunele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de vitamine și minerale. Semințele de dovleac, de exemplu, sunt bogate în vitamina E, un antioxidant puternic care ajută la prevenirea radicalilor liberi și a bolilor de inimă. Alunele sunt, de asemenea, bogate în vitamina B6, care ajută la metabolismul proteinelor și la producerea de hemoglobină.Semințele și alunele sunt o sursă excelentă de fosfor și magneziu. Acești doi nutrienți sunt importanți pentru a menține oasele și mușchii puternici. De asemenea, ne ajută să ne păstrăm energia, să ne concentrăm și să ne relaxăm.


Concluzia este că: semințele și alunele sunt un mod sănătos și gustos de a-ți satisface pofta de dulce. Acestea sunt pline de grăsimi sănătoase, antioxidanți, vitamine și minerale, ce pot aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Așadar, nu ezitați să consumați semințele și alunele Shampion!


Shampion te ajută să fii parte a schimbării și să reciclezi amprenta ta de mediu


Brandul romanesc SHAMPION a lansat o campanie de reciclare a ambalajelor de semințe care are ca scop reducerea poluării și protejarea mediului. Cu această campanie, Shampion încurajează consumatorii să participe activ la reciclarea ambalajelor și să evite aruncarea acestora în natură.


La 30 de pungi goale de semințe Shampion duse la magazinul de la care ai cumpărat semințele primești gratuit 2 pungi mici de semințe Shampion.

Prin această campanie, Shampion promovează răspunderea socială, oferind consumatorilor ocazia de a face alegeri responsabile și sănătoase în ceea ce privește reciclarea ambalajelor.


Un mediu sanatos-amprenta ta de mediu- Câmp de floarea soarelui

O poveste de succes: Cum 2 oameni motivați au reușit să ofere gustul copilăriei cu semințele Shampiona


Povestea Shampion a început cu 2 oameni, un simplu Daewoo Tico si o Dacia papuc care au fost folosite pentru aprovizionare și livrare. Încă de la începutul aventurii lor, cei doi antreprenori au fost motivați să aibă succes și să aducă oamenilor gustul proaspăt prăjit al copilăriei. Aceștia au fost foarte entuziasmați să ofere produse de calitate și să creeze o imagine pozitivă a mărcii Shampion.


Seminte Shampion

Din momentul în care a început afacerea, cei doi au reușit să își extindă produsele, de la 2 ajungând la un număr de 20 de asemenea produse. Toate în egală măsură de gustoase și cu același gust proaspăt prăjit.


Scopul Companiei Shampion este ca produsele care ajung în magazine și apoi la cumpărătorul final să fie mereu proaspete. De aceea, semințele coapte sunt ambalate și trimise spre vânzare, în ziua următoare. Astfel, puritatea produselor obținute în această fabrică este de 99,9 %. Fiecare produs a fost creat cu atenție, oferind un gust proaspăt prăjit și consistent.


Seminte Shampion


Dacă vrei să rămâi sănătos și să protejezi mediul consumă produsele Shampion


Dacă vrei să rămâi sănătos și să protejezi mediul consumă produsele Shampion. În plus, Compania Shampion îți promite că în viitor își va extindem portofoliul de produse și te vei bucura de o gamă mai mare de produse.


În prezent Compania Shampion oferă o gamă variată de produse, incluzând semințe de legume, fructe, flori, si alte produse agricole. Accesează Website-ul Shampion pentru a beneficia de toate produsele ce-ți vor păstra sănătatea și te vor ajuta să protejezi mediul.


Cu Shampion te vei bucura de semințe ecologice și organice care îți vor menține sănătatea și vei contribuie, de asemenea, la protejarea mediului participând la campanie de reciclare a ambalajelor de semințe.


Asociația Bloggerilor Olteni în vizită la Compania Shampion
Asociația Bloggerilor Olteni în vizită la Compania Shampion

Surse foto: Ionut Camarasu

Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page