top of page

Transformă Textul într-un Hit cu inteligența artificială AI Voicemod

Cu generatorul de muzică al inteligenței artificiale, poți deveni un producător de muzică în doar câteva minute. Bun venit la Cafeneaua de digitalizare! Sunt Claudia Ștefan, profesor de Informatică, și la cafeaua de astăzi vom fi artiști! Transformă Textul într-un Hit cu inteligența artificială AI Voicemod, fără să-ți pese de notele false.
Dacă faci parte, ca mine, dintre cei care l-au speriat pe profesorul de muzică cu notele false, acum, poți să scoți la lumină creațiilor tale muzicale chiar dacă nu ești Pavarotti și în loc să cânți doar la duș, poți să cânți la tastatură și să te bucuri de armonia notelor propriului cântec.


Recent, Voicemod a lansat un nou instrument revoluționar: Generatorul de muzică cu ajutorul inteligenței artificiale AI. Funcția Text To Song de la Voicemod este o modalitate distractivă si amuzantă de a transforma orice text în melodii fredonate!


Voicemod: Muzica AI în Browser-ul tău! Primul generator de muzică AI din lume bazat în întregime pe browser


Text to Song de la Voicemod este primul generator de muzică al inteligenței artificiale AI din lume bazat în întregime pe browser și este complet gratuit. Acest lucru înseamnă că permite oricui să creeze online fragmente de cântece distractive direct din browser-ul mobil sau desktop.


Text to Song de la Voicemod - Muzica AI în Browser-ul tău


Voicemod folosește o varietate de instrumente și voce pentru a crea muzică de calitate profesională. Poți alege dintre mai multe genuri muzicale, cum ar fi pop, rock, blues, jazz și chiar hip-hop.


Selectezi o melodie din lista disponibilă, alegi un cântăreț și introduci textul. În scurt timp, vei avea o nouă piesă. Acest lucru este cu adevărat o binecuvântare pentru cei care nu au prea multă experiență în producția de muzică, dar doresc să creeze piese amuzante sau pentru proiecte.


Produsele și serviciile Voicemod nu sunt licențiate, autorizate, aprobate sau în alt mod economic legate de niciun terț. Toate personajele, numele, aparițiile, sunetele și vocile sunt în întregime fictive și nu se intenționează sau ar trebui să se deducă nicio asemănare cu nicio persoană, produse sau entități reale. Asta face ca ceea ce se generază cu Voicemod să nu încalce politica dreptului de autor.


De la scris la cântat: AI Voicemod transformă Textul în Cântec


Voicemod permite oricui să creeze fragmente de cântece distractive într-o clipă. Selectezi o melodie din listă, alegi un cântăreț, introduci textul și... voila... Hai să devenim împreună artiști.


Intră pe voicemod.net, mergi la secțiunea Text to Song Music Generator și dă clic pe Create your free AI song now, apoi clic pe Generate song. Adresă directă este tuna.voicemod.net/text-to-song.


Aici trebuie să ne decidem asupra stilului muzical pe care îl vom folosi la generarea cântecului, dintre cele zece stiluri instrumentale diferite puse la dispoziție de Voicemod: melodii clasice (Jingle Bells, Deck the Halls și Silent Night) precum și piese urbane și pop contemporane. Eu voi alege un stil Pop pentru că exprimă dragostea și libertatea.


Urmează să ne decidem asupra cântărețului. Voicemod ne lasă să alegem dintre șapte cântăreți AI diferiți:

  1. Mary e soprană clasică cu ton și vibrato puternice

  2. Jerry un bariton care are o textură profundă și bogată

  3. Cecilia o voce mezzo care vine cu un ton elegant, blând

  4. Ed o vocea pop care are un ton cald și liniștitor

  5. Amy e tot o voce pop, dar care ne oferă o atitudine plină de viață

  6. Chloe - cu o vocea pop ne încântă cu tonul ei luxuriant

În această etapă eu o voi alege pe Amy pentru că am nevoie de atitudinea ei și pentru vreau să rămân în acord cu stilul muzical ales la pasul anterior, iar ea e unul dintre cei trei cântăreți de muzică pop.


Introducem textul. Verificăm setările și dăm clic pe Create Song, așteptăm câteva clipe și... avem o adevărată Minune Sonorăl!!


AI Voicemod transformă Textul în Cântec


Mi-am creat propriul cântec pentru ClauAcademy care să-ți ureze Un an nou fericit! Sper să-ți placă. Așa e că nu sună rău deloc!
Cu AI Voicemod transformi Textul într-un Concert al Inteligenței Artificiale!Cu ajutorul lui AI Voicemod poți transforma Textul într-un adevărat Concert al Inteligenței Artificiale deoarece ai posibilitatea să descarci numai partea vocală a creației generate. Hai să vedem cum este posibil așa ceva.


După ce ai generat cântecul îl poți descărca atât în format video (mp4) sau în format audio mp3. Dacă îl dorești doar partea vocală fără cea instrumentală, să știi că acest lucru e posibil. În partea de sus a videoclipului generat ai opțiunea Only Voce. Să vedem cu sună. Super tare, așa e!!


AI Voicemod text-to-song Concert al Inteligenței Artificiale

Acum te poți întoarce la pasul anterior să schimbi vocea și generezi cântecul pentru o altă voce, apoi o descarci în format audio (mp3) fără partea instrumentală. Repeți procedeul pentru câte voci vei. Rămâne să pui vocile suprapuse într-un editor video și o să ai un minunat concert al Inteligenței Artificiale. Dacă vrei si partea instrumentală, atunci vei descarcă un singur videoclip, dintre cele generate, care să conțină și partea instrumentală.
Folosi AI Voicemod pentru a crea cântece unice


Voicemod este o modalitate eficientă și creativă de a-ți cerea propria muzică, fie că o faci pentru distracție, pentru proiecte sau pentru propria companie.

Intră pe Voicemod, ai nevoie doar de câteva cuvinte și mai puțin de 5 minute pentru a crea cântecul unic de care ai nevoie.


Abonează-te la canalul de youtube ClauAcademy și te aștept la următoarea cafea de digitalizare.

Enjoy!


Claudia Ștefan

Să facem cunoștință!

Cine sunt, ce mă recomandă și care sunt proiectele mele.

eu.png

CAFENEAUA

DE

DIGITALIZARE

Aici gasești subiecte ce îmbunătățesc abilitățile de utilizare a tehnologiei digitale

Cafeneaua de Digitalizare ClauAcademy_edited.png

Ce [,] citim

O carte este ca o călătorie! Aici scriu despre ce am învățat din aceste călătorii și care sunt cărțile pe care ți le recomand.

Jurnalul unui librar de Shaun Bythell.jpeg
Fabric

Discuție

la

cafea

Aici găseți subiecte de reflecție la cafea despre oameni, timpuri și vremuri.

Discuție la cafea -Frumusețea din noi sau Ochii prin care ne privim.jpg
bottom of page